2016 yılında kadınlar en çok bu estetik işlemlerini yaptırdı!

  • 28 Aralık 2016
  • 2016 yılında kadınlar en çok bu estetik işlemlerini yaptırdı! için yorumlar kapalı
  • 2.303 kez görüntülendi.
2016 yılında kadınlar en çok bu estetik işlemlerini yaptırdı!

2016 yılında kadınlar en çok bu estetik işlemlerini yaptırdı!

Güzellik alanında 2016 yılında en çok hangi estetik işlemleri yapıldı biliyor musunuz? İşte geride bırakmamıza sayılı günler kala 2016’nın en popüler estetik işlemleri

Ortalığı beyaz örtü kaplamasa da yer yer sulu, yer yer kuru, bazen romantik bazen de sevimsiz kar yağışını bu hafta sık sık yaşadık. Kışın ilk bozası içildi, ilk kestaneler yenildi. Kışın çeşitli alametleri bir bir hayat rutinimizdeki yerini alırken, daha yıl sona ermeden 2016’ya maziye bakar gibi dönüp bakmaya başladık bile.

O halde gelin, güzellik alanında 2016 yılında en çok hangi işlemler ve uygulamalar yapıldı bir görelim. Belki, içlerinden bir tanesi sizin için de etkili bir çözüm olabilir.

BOTOKS
2016 yılında botoks kullanan kadınların sayısında ciddi bir artış oldu. Çünkü kadınlar bilinçlendikçe nemlendiricilerin sadece nem verdiğini ve yaşlılığı durdurmadığını öğrendi. Bu yüzden de büyük vaatlerde bulunan pahalı ürünler yerine, daha bilimsel etkileri olan medikal işlemlere yöneldiler.
Ehil bir hekimin elinden çıkan doğru dozda uygulanmış botoks, yaşlanma ve mimik kırışıklıklarını durduran en etkili şey. Etkisi ortalama 5-6 ay kadar süren bu uygulama gerek verdiği başarılı sonuçları, gerekse uygulanışın kolaylığı ile 2016 yılında en çok talep edilen işlemler arasında oldu.
MEME BÜYÜTME
Estetik cerrahi girişimler arasında “meme büyütme” ameliyatlarının geride bıraktığımız yılda da yıldızı parlamaya devam etti. Yüzlerce çeşit meme protezleri artık farklı talep ve isteklere çok iyi karşılık verebilecek şekilde geliştirilerek üretiliyor. Genellikle meme büyütme operasyonu geçiren bir kadın, eğer bunu sosyal çevresi ve arkadaşları ile de paylaşmışsa mutlaka onun çevresinden de en az 1 kişi meme büyütme operasyonuna karar veriyor. Çünkü bu operasyon iyi bir cerrah tarafından yapıldığında gerçekten çok yüz güldüren sonuçlar veren, hızlı iyileşen ve kişiye büyük özgüven veren bir girişim.
BURUN ESTETİĞİ
Burun estetiği; hem kadınlar, hem erkekler tarafından tercih ediliyor. O hem nefes problemlerini tedavi ediyor, hem buruna daha iyi bir görüntü veriyor. O hem kemeri yok ediyor, hem de burun ucuna kalkıklık veriyor. Dolayısıyla burun estetiği uzun yıllar daha popüler olmaya devam edecek gibi görünüyor. Burun estetiğinde bugün kullanılan ileri cerrahi yöntemler ile çok daha kısa iyileşme süresiyle çok daha doğal sonuçlara ulaşılabiliyor.
Örneğin mikro motor yöntemi ile artık burun estetiğinde çekiçle kırarak ya da sert törpülerle şekillendirme devri bitiyor. Artık dokulara çok daha hassas davranan tekniklerle burun estetiği her gün daha çok kişiye daha iyi bir görüntü, daha iyi nefes alan burunlar ve daha yüksek bir özgüven vaat ediyor. Güzellik algısı her gün şekil değiştirse de, bugün “yapılmamış gibi” duran burunlar ile her yaşın güzeli olmak mümkün.


PRP
Kendi kanımızla güzelleşme ilk başlarda kulağa ürkütücü gelse de, bu yıl hem kadınlar hem de erkekler için çokça talep gören bir işlem oldu. Bu işlem kanınızın iyi hücrelerini cilt altına alma prensibine dayanıyor. Önce damar yoluyla kanınız alınıyor.
Bu kan özel bir işlemden geçirilerek trombosit bakımından zengin olan kısmı ayrıştırılıyor. Daha sonra da bu iyi hücreler cilt altına veriliyor. Akne izlerinin ve geniş gözeneklerin yoğunlukta olduğu ciltlerde bir de üzerinden mikro iğneleme yöntemi olan dermapen ile geçildiğinde kadınların yüzlerini fondöten ile sıvayarak kusurları gizlemesine gerek olmuyor.

Yandex.Metrica