Bircan Bali’den Hadise’ye: Sen yoksun şu an gündemde, ilerleyebilirsin!

  • 17 Ocak 2023
  • Bircan Bali’den Hadise’ye: Sen yoksun şu an gündemde, ilerleyebilirsin! için yorumlar kapalı
  • 284 kez görüntülendi.

Bircan Bali’den Hadise’ye: Sen yoksun şu an gündemde, ilerleyebilirsin!

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş’ın 3.5 yıl süren aşkı 2 ay önce bitmişti. Sancaktutan geçen cuma akşamı ailesiyle yemeğe çıktı. Ortaya atılan iddiaya göre evine dönünce intihara teşebbüs edip, bileklerini kesti ve aynı zamanda ilaç içti. Hafsanur Sancaktutan’ın canına kast ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddianın kaynağı ise Bircan Bali. Oyuncu iddialardan sonra bileklerinin fotoğrafını paylaşmak zorunda kaldı. Bircan Bali, tepkilerin odağı oldu. Bircan Bali’ye Hadise de tepki gösterdi ve Hafsanur Sancaktutan’a sosyal medyadan paylaşım yaparak destek verdi. Ünlü şarkıcının paylaşımına cevap gecikmedi.

Hafsanur Sancaktutan’ın geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Eve gittiğinde fenalaşan oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği ortaya çıkan Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi.

‘İNTİHAR’ İDDİASI OLAY OLDU!
Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcularından Bircan Bali ise ünlü ismin intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü. Çok konuşulan iddia üzerine güzel oyuncu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Biraz önce televizyonda yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasak bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda çok vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ederim.

BİLEKLERİNİ PAYLAŞTI
Hafsanur Sancaktutan, kısa süre sonra Instagram’da bileklerinin fotoğrafını da yayınladı ve “Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm” mesajını yazdı.

‘ÖZEL HAYATA SALDIRININ SINIRLARI ORTADAN KALKTI’
Şarkıcı Hadise’den ‘intihar’ iddiasıyla bir anda gündem olan oyuncuya destek geldi. Oyuncunun fotoğrafını paylaşan popçu, sosyal medya gönderisi ile haberi yayınlayan kanalı RTÜK’e şikayet etti.

Bu sefer hedeflerinde gencecik bir kadın var. Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınıraları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni artık yapar.

‘ENTERESAN İLİŞKİNİ DAHA YENİ SİNDİRİYORUZ’
Haberinin arkasında olduğunu belirten Bircan Bali ise Hadise’ye cevabıyla dikkat çekti. İşte Bali’nin paylaşımı…

Ya Hadise sen de bir sus ya. Senlik bir şey yok. her olaydan sonra kendine pay çıkarmayı da kes. Enteresan ilişkini daha yeni sindiriyoruz. Sen yoksun şu an gündemde, ilerleyebilirsin. Şampiyona şeker.

KAYNAK:posta.com.tr

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

Yandex.Metrica