Seda Fettahoğlu’nun ölümünde üzen detay

  • 03 Ekim 2023
  • Seda Fettahoğlu’nun ölümünde üzen detay için yorumlar kapalı
  • 170 kez görüntülendi.

Seda Fettahoğlu’nun ölümünde üzen detay

Önemli dizilerde rol alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu’nun ölümünde kahreden bir detay ortaya çıktı.

 

İstanbul Beyoğlu’daki Gümüşsuyu Ömer Avni Mahallesi 10 Aralık Şehitler Parkı’nda dün yürüyüş yaparken silah sesi duyan bir kişi, sesin geldiği yöne doğru gidince bir kadını başından vurulmuş şekilde çimenlerin üzerinde gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya ve Sihirli Annem adlı dizilerin de bulunduğu birçok dizide rol alan İBB İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu’na ait olduğu anlaşıldı

İntihar ettiği belirlenen Fettahoğlu’nun cesedinin yanında, üzerine kayıtlı bulundurma ruhsatlı 1 tabanca bulundu. Çantasında da antidepresan ilaçları olan oyuncunun tabancayı bugün aldığı belirtildi.
O Gün Doğum Günüydü
Doğum gününden bir gün sonra intihar ettiği belirtilen Seda Fettahoğlu’nun cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
26 Eylül doğumlu oyuncunun 44. yaş gününü kutladıktan sonra intihar ederek hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruldu.

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

Yandex.Metrica