Sizden Hoşlanmadığını Nasıl Anlarsınız?

  • 30 Aralık 2013
  • Sizden Hoşlanmadığını Nasıl Anlarsınız? için yorumlar kapalı
  • 4.141 kez görüntülendi.
Sizden Hoşlanmadığını Nasıl Anlarsınız?

Erkek arkadaşınızın sizinle ciddi olduğunu eğer anlayamıyorsanız sizler için hazırladığımız önerilere göz atın. Eğer yazılan davranışların içinde birkaçı bile erkek arkadaşınızda varsa ondan uzaklaşın!

1- Erkek arkadaşınız önemli günlerde yani sevgililer Günü veya Doğum gününüz yaklaştığında sizden kaçıyorsa, soğuk davranışlar sergiliyorsa, ayrılmak istiyorsa. Bu günlerde malum değerli ve büyük hediye alışverişi olan günler olduğu için erkek arkadaşınızın gözünde ne kadar değerlisiniz anlayabilirsiniz.

2- Erkek arkadaşınızı cep telefonundan arıyorsunuz ve telefonu “Aşkım, Bitanem, Hayatım” diye cevaplamak yerine “He?, Ne var, Noldu” diyorsa.

3- Çok basit şeyleri bile unutuyorsa veya unutmuş gibi yapıyorsa.(doğum günü, tanışma yıl dönümü, sevgililer günü)!

4- Sizinle iletişim kuracağı zaman cep telefonunda sesli konuşmak yerine herzman mesajlaşmayı tercih ediyorsa ve kısa kısa cevaplar veriyorsa.

5- Restoranda gittiğinizde hesabı ayrı ayrı mı yoksa beraber mi ödeyeceksiniz sorusuna “Ortak ödeyeceğiz” diye cevap veriyorsa.

Sizden Hoşlanmadığınız nasıl analrsınız, ilişki

6- Konuşmalarınızda hep şakayla karışık olarak sürekli yakın kız arkadaşınızın ne kadar güzel, tatlı olduğunu söylüyorsa.

7- Günün nasıl geçti diye sorduktan sonra ilgilendiği işi yapmaya devam ediyorsa.

8- Beğendiği kadın sanatçılarla sizin tipiniz arasında hiç bir benzerlik yoksa.

9- Siz hep birşeyler yapmak istersiniz, ama o hep işim var diyip akşam geç saatlere kadar çalışmam lazım diye söylüyorsa.

10- Yolda yürürken Size hiç beklemediği bir gördüğünde görmezlikten gelip kaçıyorsa yolunu değiştiriyorsa.

Yandex.Metrica